Foto: Publicitātes foto/Pannasteatris.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis (46) savu privāto dzīvi pieradis turēt noslēpumā. Tomēr viņš sniedzis interviju žurnālam "Ieva", kurā apstiprina, ka nu jau dažus gadus sejā atkal atgriezies smaids. Iepriekš aktieris piedzīvojis smagus brīžus savā ģimenes dzīvē, bet nu viņš izveidojis jaunu ģimeni.

2016. gadā tika šķirta Ančevska laulība ar aktrisi Martu Grasi. Pāris apprecējās 2010. gadā, kad viņu kopīgajam dēlam bija pieci gadi. Pēc tam, kad Grase no šīm attiecībām aizgāja, Ančevskis iekrita dziļā depresijā, savukārt dēls uzsāka dzīvi kopā ar tēvu. Nu Raitim jau 17 gadu.

2021. gadā žurnāls "Kas Jauns" vēstīja, ka Ančevskis redzēts kopā ar citu sievieti, turklāt stumjot zīdaiņa ratiņus. Ančevskis pats paskaidrojumos neiegrima.

Intervijā izdevumam "Ieva" aktieris atzīst, ka viņam ir jauna ģimene, taču neko daudz par to stāstīt nevēlas: "Par savu jauno ģimeni es neko vairāk nestāstīšu. Mēs esam ģimene, esam pārcēlušies uz laukiem, un ar to stāsts beidzas. Pārāk svaigs vēl viss. Man tie ir jauni izaicinājumi un pārbaudījumi, bet jūtu, ka spārni plešas. Skatīsimies, cik tālu ar tiem lidosim," žurnālam saka Ančevskis.

Aktieris arīdzan atklāj, ka nav pārāk nasks savu mīlestību apliecināt vārdos, viņam tuvāki ir darbi. "Nopucē savai mīļotajai mašīnu, ielej degvielu bākā. Vakariņās atnes mājās laša steiku. Es saprotu, tā nav pērļu kaklarota vai zelta auskariņi, bet tieši tajā mirklī tas laša gabaliņš vakariņās var izteikt tik daudz," spriež viņš un piebilst, ka stundu garais ceļš no teātra līdz mājām Vecumniekos viņam noder darbam ar sevi, lai teātra ikdiena nenonāk ģimenē.

Pilna intervija ar Ančevski lasāma 31. maija izdevumā "Ieva" vai vēlāk portālā "Santa.lv"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!