Foto: LETA

Latvijas basketbola izlase pēc sāpīgā zaudējuma 2017. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā trešdien, 13. septembrī, dienas vidū atgriezās Rīgā.

Latvijas izlase Rīgā atgriezās praktiski pēc negulētas nakts, jo Stambulā jau pulksten 6 devušies uz lidostu. Lidostā "Rīga" komandas vadību un spēlētājus sagaidīja neliels bariņš līdzjutēju un vairāki masu mediju pārstāvji. Līdzjutējiem gan lidostā neizdevās satikt Latvijas izlases spožāko zvaigzni Kristapu Porziņģi, kurš neatlidoja kopā ar komandu.

Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis pēc atgriešanās neslēpa, ka "Eurobasket 2017" atstāja nelielas mieles. "Maksimums būtu paveikts, ja mājās atgrieztos pirmdien," bilda Bagatskis, ļaujot noprast, ka mērķis bija cīņa par medaļām.

To, ka Latvijas izlase plānoja pacīnīties par medaļām, pēc atlidošanas neslēpa arī Dāvis Bertāns.

Latvijas izlase ar tiešo reisu no Stambulas lidostā "Rīga" plānoja ielidot pulksten , tomēr reiss kavējās par 20 minūtēm.

Ziņots, ka Latvijas izlase otrdienas, 12. septembra, vakarā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu "Eurobasket 2017" ceturtdaļfinālā, asā cīņā ar 93 piekāpjoties Slovēnijas valstsvienībai. Latvijas izlase noslēguma kopvērtējumā ieņems 5.-8. vietai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!