Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Portāls "Delfi" svētdien lasītājiem piedāvās basketbola ekspertu studiju pirms Eiropas vīriešu basketbola čempionāta Latvijas spēles pret Beļģiju. Šoreiz īpašais viesis – pazīstamais Latvijas jauniešu basketbola treneris Ziedonis Jansons.

Spēle sāksies pulksten 15:30, bet jau no pulksten 15:00 portāls "Delfi" lasītājiem piedāvās ekspertu studiju ar Edgaru Buļu un Artūru Šēnhofu, ar kuriem par gaidāmo spēli diskutēs Ziedonis Jansons.

2010. gada Eiropas U-18 čempionātā Jansona vadībā Latvijas izlase izcīnīja bronzas medaļu. Pēc tam viņš vadīja arī Latvijas U-19 izlasi 2011. gada Pasaules U-19 čempionātā, kas notika Latvijā. Tajā tika izcīnīta 10. vieta.

Kas ir Beļģijas basketbols? Ko gaidīt no teorētiski vājākas vienības? Kā beļģi nokļuva otrajā posmā? Vai lietuvieši palīdzēs Latvijai iekļūt ceturtdaļfinālā? - par visu eksperti diskutēs pirms basketbola spēles. Diskusija arī spēles pārtraukumā un pēc mača. "Delfi" lasītājiem būs iespēja uzdot savus jautājumus ekspertiem vai izteikt trāpīgas piezīmes, sūtot tās uz "Twitter" kontu @Delfilv un #EuroBasket.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!