Foto: F64

Latvijas basketbola izlase ceturtdienas vakarpusē Stambulā iemēģināja "Fenerbahce Arena" parketu, uz kura aizvadīs 2017. gada Eiropas čempionāta priekšsacīkšu spēles.

Latvijas basketbola izlase galvenā trenera Ainara Bagatska vadībā labā noskaņojumā un produktīvā darba atmosfērā aizvadījusi pirmos treniņus Stambulā, kur uz "Eurobasket 2017" ieradās trešdienas pēcpusdienā. Pēc ceturtdienas treniņa vairāki valstsvienības basketbolisti iejutās modeļu lomā, piedaloties FIBA oficiālajā fotosesijā.

Latvijas izlase šodien Stambulā pulksten 17:00 pēc Latvijas laika "Eurobasket 2017" pirmajā mačā tiksies ar Rio olimpisko spēļu vicečempioni un vienu no medaļu pretendentēm Serbiju. Portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi, kuras laikā lasītāji varēs izvēlēties savu spēles zvaigzni!

Visu spēļu grafiku var apskatīt portāla "Delfi" speciālās "Eurobasket 2017" sadaļā! Portāls "Delfi" ik dienu teksta tiešraidē informēs par "Eurobasket 2017" spēļu norisi, bet par Latvijas un citu D grupas komandu jaunumiem no Stambulas informēs "Delfi" speciālkorespondents Jānis Bendziks.

1.treniņš ✅#TrīsZvaigznes #EuroBasket2017 pic.twitter.com/fDZoFfCQAH
— Basket.lv (@basketbols) August 31, 2017


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!