Foto: Kadrs no video

Pēc Latvijas basketbola izlases izstāšanās no Eiropas čempionāta finālturnīra ne visai glaimojoši izteicies kādreizējais valstsvienības spēlētājs Kaspars Kambala, izsaucot sašutuma vētru internetā.

Kambala savā tvitera profilā ierakstīja angliski "Today I'm ashamed to be a part of Latvia basketball dynasty... If you can't win games like this, u don't deserve to be in worlds bball elite" (Šodien man ir kauns, ka esmu daļa no Latvijas basketbola dinastijas. Ja tu nespēj uzvarēt šādas spēles, tad neesi pelnījis būt pasaules basketbola elitē).

Uzreiz pēc sava ieraksta Kambala saņēma pretsparu no Latvijas izlases un Latvijas atbalstītāju puses. Stundas laikā pēc Kambalas ieraksta internetā savu viedokli jau pauduši simtiem līdzjutēju, lielākā daļa no kuriem nosoda sportista izteicienus.

"How about being ashamed when you couldn't do anything against the Germans in '09 and decided to turn it into a boxing match?," rakstīja lietotājs "K_Kalns". Savukārt lietotājs "mazzulis" atgādināja basketbolistam, ka "kādu laiku pats basketbolists nav elitē".

Ļoti spilgti par Kambalas "varoņdarbiem" ar ironiju izsakās "reinisvaza". "Un to saka cilvēks, kurš spodrinājis mūsu basketbola mundieri ar kokaīna šņaukšanu, viesnīcu dedzināšanu, spēlētāju sišanu!!".

"Man ir kauns, ka to saka kādreizējais LV izlases spēlētājs! Vai esi jau aizmirsis savas izdarības 2009. pret Vāciju?," viedokli pauž lietotājs "bentlijs", vēlāk piebilstot: "Kaspar, biju augstākās domās par Tevi, šādi teksti Tevi ieliek vienā plauktā ar džeku, kurš fanus sauca par pajoļiem".

Savukārt "Kr1pats" saka, ka "we are ashamed that you are a part of our dynasty". Lietotājs "edzaaM" atgādina vēsturi ("Nu nav jau tā, ka tad kad Tu spēlēji izlasē, jūs būtu uzvarējuši tās spēles, kuras bija jāuzvar"), tāpat kā "Mudako_Banzajs" ("Man ir kauns, ka to saka kādreizējais LV izlases spēlētājs! Vai esi jau aizmirsis savas izdarības 2009. pret Vāciju?").

"KriPaul93" norāda bijušajam Latvijas izlases spēlētājam, kurā līgā viņš šobrīd spēlē ("Ierunājās Mr. Elite! Turpini tik plosīt Turcijas otro līgu!").

"Šķiet basketbola izlasē neiekļuvušie spēlētāji to vien gaidīja, kad būs neveiksmīgāka spēle, lai varētu kritizēt," uzskata "ReinisLasmanis".

Kambala savulaik par savu nesportisko uzvedību pēc spēles pret Vāciju saņēma diskvalifikāciju no "FIBA Europe", tāpat viņš savulaik izcieta diskvalifikāciju par dopinga lietošanu, bet pirms četriem gadiem pēc 2009.gada Eiropas čempionāta finālturnīra Latvijas Basketbola savienība (LBS) diskvalificēja viņu un vēl četrus Latvijas basketbolistus no tā saucamās "tagad vai nekad" izlases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!