Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kļuvis zināms Maķedonijas vīriešu basketbola izlases sastāvs dalībai gaidāmajā Eiropas čempionāta finālturnīrā, kur tā apakšgrupas spēlēs būs viena no Latvijas valstsvienības pretiniecēm.

Izlases rindās ir 31 gadu vecais uzbrucējs Pero Antičs, kurš šīgada jūlijā noslēdza vienošanos ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Atlantas "Hawks".

Tāpat valstsvienībai palīdzēs arī 28 gadus vecais Eiropā labi zināmais naturalizētais amerikāņu saspēles vadītājs Bo Makkelebs.

Maķedonijas klubus no izlases spēlētājiem pārstāv seši basketbolisti, pa vienam spēlē Horvātijā, Vācijā, Turcijā un Serbijā, viens pārstāv NBA, bet vēl viens ikdienā spēlē Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā.

Eiropas čempionāts no 4. līdz 22.septembrim norisināsies Slovēnijā. Maķedonijas izlase ielozēta vienā apakšgrupā ar Latviju, Melnkalni, Bosniju un Hercegovinu, Lietuvu un Serbiju.

Maķedonijas vīriešu basketbola izlases sastāvs dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā:

Pero Antičs, Vlado Ilievskis, Bo Makkelebs, Stojans Gjuroskis, Todors Gečevskis, Darko Sokolovs, Predrags Samardžisks, Aleksandrs Kostoskis, Damjans Stojanovskis, Georgijs Čekovskis, Vojdans Stojanovskis un Vladimirs Brčkovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!