Foto: DELFI
Serbijas basketbola izlases saspēles vadītājs Milošs Teodosičs sašutis par to, ka viņš nevarēs palīdzēt savai valstsvienība 2017. gada Eiropas čempionātā.

Teodosičs esot guvis augšstilba savainojumu. Saspēles vadītājs šajā vasarā noslēdza līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Losandželosas "Clippers", un kluba vadība vienojās ar Serbijas basketbola federāciju par Teodosiča nespēlēšanu valstsvienībā.

"Bija ļoti smagi atteikties no dalības "Eurobasket 2017", jo izlasē aizvadīti daudz gadi. Pēc konsultācijās ar "Clippers" ārstiem un izlases galveno treneri Sašu Džordževiču sapratu, ka šogad nevarēšu palīdzēt komandai. Problēmas ar augšstilbu izrādījās nopietnākas nekā domāju. Domāju, ka spēlēšu, bet ārstu prognozes bija sliktas," portālam "Eurohoops" teica Teodosičs.

Jau vēstīts, ka Serbijas valstsvienību šajā "Eurobasket 2017" turnīrā nepārstāvēs arī citi augsta līmeņa spēlētāji - Nikola Jokičs, Miroslavs Raduļica un Nemanja Bjeļica.

Serbijas valstsvienība ir Latvijas izlases pretiniece Eiropas čempionāta D apakšgrupā, kurā spēlē arī Lielbritānija, Krievija, Turcija un Beļģija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!