Foto: LETA

Latvijas vīriešu valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis ceturtdien pēc vakara treniņa nosauca 12 basketbolistus, kuri piektdien "Arēnā Rīga" dosies laukumā pirmajā pārbaudes spēlē ar Polijas izlasi, informē Latvijas Basketbola savienība.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.18:30.

"Pirmajā spēlē nepiedalīsies Kaspars Vecvagars, Žanis Peiners, Haralds Kārlis, Ričmonds Vilde un Dāvis Rozītis. Paredzams, ka visi pieci dosies laukumā svētdien pret Slovēniju, kad ļausim atpūsties citiem spēlētājiem," sacīja Bagatskis.

"Uzmanību koncentrēsim uz savu spēli, īpaši nepielāgojoties pretiniekiem. Pārbaudīsim, kā spēlētāji tiek galā ar lomām, kādas kuram atvēlētas komandas modelī, izmēģināsim dažādus virknējumus un taktikas variantus. Protams, kā katrā valstsvienības spēlē, cīnīsimies par uzvaru," uzsvēra speciālists.

Svētdien plkst.18:30 Latvijas komanda spēlēs ar Slovēnijas izlasi. Visas trīs komandas gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram, kas 5.septembrī sāksies Rīgā, Berlīnē, Monpeljē un Zagrebā.

Latvijas izlases sastāvs pārbaudes spēlei pret Poliju:

Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns, Ingus Jakovičs, Jānis Blūms, Kristaps Janičenoks, Mārtiņš Laksa, Jānis Timma, Mareks Mejeris, Rolands Freimanis, Kaspars Bērziņš, Andrejs Šeļakovs, , Mārtiņš Meiers

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!