Foto: EPA/Scanpix/LETA

Futbola kluba "Monaco" līdzjutēji nepieprasīs kompensēt ieejas biļešu maksu uz Francijas čempionāta spēli pret "Paris Saint-Germain", kurā Monako vienība piedzīvoja graujošu zaudējumu, taču paģēr uzvaru atlikušajās turnīra spēlēs.

"AS Monaco" Parīzes komandai zaudēja ar 1:7. Šajā mačā "PSG" priekšlaicīgi nodrošināja sev Francijas čempionu titulu, atņemot to tieši Monako vienībai.

"Tas nav izturams! To grūti saprast un nav iespējams pieņemt. Kā spēlētāji, kas spilgti sevi parāda izlasē, pēc tam izgāzās "Monaco" rindās, vēl turpina kaut ko runāt par savām vēlmēm. Protams, mēs saprotam, ka var gadīties izgāšanās. Tāpēc pateicamies tiem diviem vai trim spēlētājiem, kas atvainojās pēc šīs spēles. Atlikuši vēl pieci mači, kuros mums ir jāsaglabā otrā vieta [Francijas čempionāta kopvērtējumā]. Mēs tajos pieprasām piecas uzvaras un atgādinām, ka nēsāt "AC Monaco" formu ir gods, nevis tikai smags darbs. Gribam pateikties kluba vadībai par žestu attiecībā uz līdzjutējiem, taču piedāvājam faniem nepieprasīt naudu par biļetēm, jo mēs atšķirībā no dažiem spēlētājiem atbalstām klubu mīlestības nevis naudas dēļ!" teikts "Monaco" fankluba paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!