Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pusfinālu neticamā mačā otrdien sasniedza Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia". Tāpat pusfinālā iekļuva arī pazīstamā spāņu komanda Madrides "Real".

UEFA Čempionu līgas spēļu statistiku un visu spēļu rezultātus var aplūkot "DELFI Sports" speciālajā sadaļā "Čempionu līga".

Atbildes spēlē savā laukumā "Borussia" mača kompensācijas laikā guva divus vārtus un izrāva uzvaru ar 3:2 (1:1) pār citu spāņu komandu "Malaga", kurai šī bija debija Čempionu līgā. Pirmais mačs Malagā noslēdzās neizšķirti 0:0, un summā vācieši arī bija pārāki ar 3:2.

Spēles rezultātu mača 25.minūtē atklāja "Malaga" spēlētājs Hoakins, tomēr 15 minūtes vēlāk neizšķirtu atjaunoja "Borussia" spēlētājs Roberts Levandovskis. Otrajā puslaikā ritēja līdzīga spēkošanās, bet 82.minūtē Eliseu guva otros vārtus malagiešiem, un šķita, ka mačs ir noslēdzies.

Tomēr Dortmundes komanda turpināja cīnīties un kompensācijas laika pirmajā minūtē Marko Reuss panāca rezultātu 2:2, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Felipe Santana ar gūtiem vārtiem izrāva "Borussia" vienībai vietu UEFA Čempionu līgas pusfinālā.

Tikmēr citā atbildes mačā Stambulas "Galatasaray" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1) uzvarēja pazīstamo Madrides komandu "Real", tomēr, lai iekļūtu pusfinālā, ar to nepietika.

Jau vēstīts, ka savā laukumā "Real" uzvarēja ar 3:0, bet divu spēļu summā tā svinēja panākumu ar 5:3.

Krištianu Ronaldu jau astotajā minūtē guva vārtus "Real" komandai, summā panākot rezultātu 4:0, tomēr otrajā puslaikā "Galatasaray" parūpējās par intrigu. 57.minūtē Emanuels Eboue guva pirmos vārtus Stambulas vienībai, bet Veslijs Snaijders un Didjē Drogbā 71. un 72.minūtē panāca 3:1. Izglābties šajā sērijā viņiem neizdevās, un Ronaldu 92.minūtē guva vēl vienus vārtus un  "Real" iekļuva nākamajā turnīra fāzē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!