Foto: Shutterstock

Bulgārijas futbola kluba Sofijas "Levski" līdzjutēji aizvadītajā nedēļas nogalē savas komandas melnādainajam futbolistam Bazilem de Karvalju metuši ar banānu, vēsta portāls "Sport.bg".

Pēc Bulgārijas čempionāta otrās kārtas spēles, kurā "Levski" savā laukumā ar rezultātu 3:1 pieveica Plovdivas komandu "Botev", Sofijas kluba spēlētāji devās pie saviem līdzjutējiem tribīnēs. Šajā laikā kāds fans meta banānu de Karvalju virzienā, bet pēc tam tribīnēs sākās skaļa ūjināšana.

Tikmēr Gvinejā-Bisavā dzimušais de Karvalju iesaistījās konfliktā ar stadiona apsargu, un tikai policijas iejaukšanās pārtrauca kautiņu. Savukārt iekarsušos līdzjutējus centās nomierināt "Levski" fanu kluba vadītājs Vladimirs Vladimirovs un komandas kapteinis Staņislavs Angelovs.

Tiek ziņots, ka "Levski" komandas fani apvainojuši de Karvalju līdz brīdim, kamēr futbolists devās patverties zem stadiona tribīnēm.

Kā liecina "Sport.bg" rīcībā esošā informācija, 30 gadus vecais de Karvalju pēc šī incidenta plāno pārtraukt līgumsaistības ar "Levski" komandu un pamest Bulgāriju.

Līdzjutēju rīcību asi nosodījusi "Levski" kluba vadība, kas ir noraizējusies par to, ka notikušā dēļ komandas sastāvam tagad būs grūti piesaistīt melnādainos futbolistus.

Bulgārijas čempionāta kopvērtējumā šobrīd "Levski" ar sešiem punktiem divās spēlēs ieņem otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!