Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Cauņa svētdien izgāja laukumā Krievijas premjerlīgas čempionāta spēlē, palīdzot Maskavas CSKA komandai galvaspilsētas derbijā ar rezultātu 2:0 (0:0) apspēlēt "Dinamo" futbolistus.

Spēles rezultātu otrā puslaika sākumā pēc soda sitiena atklāja zviedru pussargs Pontuss Vernblūms, bet 77.minūtē nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Musa panāca 2:0.

Cauņa laukumā izgāja uzreiz pēc CSKA otrajiem vārtiem, kad nomainīja Seidū Dumbiju no Kotdivuāras, kurš brīdi iepriekš bija veicis rezultatīvu piespēli, nospēlējot pēdējās 12 minūtes.

Cauņa bija izlaidis iepriekšējās divas savas komandas spēles, ieskaitot trešdienas dueli UEFA Čempionu līgā, kurā CSKA ar 3:2 savā laukumā pieveica Nīderlandes vienību Eindhovenas PSV.

Kā zināms, CSKA premjerlīgas sezonu iesāka ar septiņiem panākumiem pēc kārtas, turpinājumā savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar pagājušās sezonas čempioni Sanktpēterburgas "Zeņit", bet nākamajos trijos mačos atkal izcīnīti panākumi.

Krievijas čempionāta kopvērtējumā stabilā vadībā ar 11 spēlēs iekrātiem 29 punktiem atrodas CSKA, bet no tās par astoņiem punktiem atpaliek "Zeņit" un "Lokomotiv". "Zeņit" sestdien ar 3:0 (2:0) apspēlēja "Rostov" futbolistus, bet "Lokomotiv" vēlāk svētdien sacentīsies ar Permas "Amkar" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!