Foto: EPA/Scanpix/LETA

Svētdien tika aizvadītas noslēdzošās spēlēs Anglijas premjerlīgas 1. spēļu kārtā. Pašreizējie čempioni "Manchester City" pārspēja Londonas "Arsenal", savukārt "Liverpool" pārliecinoši uzvarēja "West Ham United".

"Liverpool" jauno sezonu sāka ar pārliecinošu uzvaru pār "West Ham United", sagraujot Londonas klubu ar rezultātu 4:0. Ar diviem vārtiem Liverpūles sastāvā atzīmējās Sadio Manē. Ēģiptes futbolists Mohameds Salāhs arī jauno sezonu sāka ar vārtu guvumu, bet vēl ar precīzu sitienu izcēlās Daniels Staridžs, kurš guva vārtus vien dažas sekundes pēc došanās laukumā uz maiņu.

Savukārt pašreizējie Anglijas premjerlīgas čempioni "Manchester City" titula aizstāvēšanu sāka ar uzvaru pār Londonas "Arsenal". Debiju, kā "Arsenal" galvenais treneris, oficiālā spēlē šodien piedzīvoja spāņu speciālists Unai Emerijs. Londonas komandai neizdevās izrādīt pretestību "City", piekāpjoties ar rezultātu 0:2. Mančestras kluba rindās ar vārtu guvumu atzīmējās Anglijas izlases uzbrucējs Rahīms Stērlings, bet otrus vārtus "City" kluba labā guva portugālis Bernardu Silva.

Šodien Anglijas premjerlīgā tika aizvadīta vēl viena spēle, kurā tikās "Burnley" un "Southampton" vienības. Šis duelis noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu – 0:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!