Pēc „Spartak” futbola kluba fanu sarīkotajām nekārtībām Čempionu līgas spēlē Slovākijā UEFA vērsusies pie Maskavas CSKA ar stingriem ieteikumiem attiecībā uz viņu līdzjutējiem pirms gaidāmās Eiropas līgas spēles Prāgā.

UEFA aicinājusi krievu kluba līdzjutējus, kas dosies uz Čehijas galvaspilsētu, ievērot kārtību un organizētību, neizmantot pirotehniku, kā arī izvairīties no rasisma izpausmēm. Pretējā gadījumā klubam draud nopietnas soda sankcijas līdz pat izslēgšanai no Eiropas turnīriem, vēsta CSKA mājas lapa.

Ar tādu pat aicinājumu pie saviem faniem vērsušies arī CSKA kluba vadība un spēlētāji. „Mēs zinām, cik kaislīgi un krāsaini jūs protat atbalstīt mūsu komandu,” teikts paziņojumā. „Izdarīsim tā, lai spēlētāju darbība laukumā, bet jūsu – tribīnēs atstātu tikai spilgtus un patīkamus iespaidus.”

15. decembrī Maskavas CSKA izbraukumā aizvadīs kārtējo UEFA Eiropas līgas F grupas spēli pret Prāgas „Sparta”.

CSKA, kas uzvarējuši visās piecās grupu turnīra spēlēs, jau nodrošinājuši sev tiesības spēlēt 1/16 finālā.

Atgādinām, ka trešdien Slovākijā Maskavas „Spartak” līdzjutēji uz laiku pārtrauca Čempionu līgas spēli starp „MSK Žilina” un Maskavas klubu, par ko „Spartak” draud nopietnas sankcijas līdz pat komandas izslēgšanai no Čempionu līgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!