Foto: F64

Latvijas futbola virslīgas kluba Daugavpils "Daugava" galvenais treneris Ivans Tabanovs, kurš pagājušajā nedēļā tika aizturēts saistībā ar aizdomām par dalību spēļu sarunāšanā, sarunā ar Moldovas masu medijiem noliedzis savu vainu, vēsta "Publika.md".

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošana pārvaldes (ONAP) darbinieki aizturēja astoņas personas, kuras tiek turētas aizdomās par futbola spēļu rezultātu ietekmēšanu. Starp aizturētajiem bija arī Moldovas treneris Tabanovs, kuram pagaidām liegta dalība jebkādos Latvijas futbola procesos, ieskaitot treniņus.

"Zinu, ka neesmu saistīts ar tām spēlēm, kuru ietekmēšanā mani apsūdz. Es nekad ar to neesmu nodarbojies. Ja būtu saistīts, tad vienkārši aizbrauktu no šīs valsts un nekad tur neatgrieztos. Esmu šokā. [Trešdien] izgājām trenēties, tur mūs arī aizturēja. Es pat nezināju, par ko, to mums izstāstīja tikai vēlāk. Mūs divas dienas turēja Rīgā, gribēja uzzināt ko vairāk par mums," telefona intervijā klāstīja Tabanovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!