Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola superklubs "FC Barcelona" tuvākajā laikā varētu pārdot kādu no savām zvaigznēm - Lionelu Mesi vai Neimaru, lai izvairītos no finansiālām grūtībām, vēsta ārzemju mediji.

Lai gan iepriekšējā sezonā Katalonijas klubs nopelnīja 608 miljonus eiro, taču pēc algu un prēmiju izmaksām spēlētājiem klubam no šīs summas faktiski nekas nav palicis, raksta "The Daily Mail". Lionels Mesi vien algā gadā saņem 21 miljonu eiro, bet par uzvaru Spānijas čempionātā, Spānijas kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā prēmijās viņam piešķirti vēl četri miljoni eiro.

Mediji vēsta, ka "FC Barcelona" aktīvi meklējot atbalstītājus un ka sarunas ar pašreizējo ģenerālsponsoru "Qatar Airways" ir nonākušas strupceļā. Pārdošanā ir nonācis arī "FC Barcelona" stadiona nosaukums.

Lai klubs varētu turpināt savas aktivitātes, ieskaitot transfēru plānu realizēšanu, tas varētu pārdot kādu no savām superzvaigznēm - Mesi vai Neimaru, par kuriem ir liela interese no ārzemju, arī Anglijas premjerlīgas, klubiem, norāda "Daily Mail". Līgumi ar abiem futbolistiem noslēgts līdz 2018. gada sezonas beigām, taču jau ir sāktas sarunas par pagarināšanu. Turklāt spēlētāju aģenti liek saprast, ka futbolisti varētu meklēt citu darbavietu, ja viņu finansiālās prasības netiks apmierinātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!