Foto: Latvijas Futbola federācija
Latvijas telpu futbola izlase ceturtdien Lietuvas pilsētā Šauļos Baltijas kausa izcīņas izšķirošajā mačā ar 2:3 (0:1) zaudēja mājiniecei Lietuvai, kura pirmoreiz kļuva par kausa ieguvēju, bet pieckārtējā čempione Latvija turnīru šoreiz noslēdza otrajā vietā.

Latvijas izlases labā vārtus guva Artūrs Jerofejevs un Oskars Ikstens, kamēr pretiniekiem divas reizes izcēlās Justins Zagursks.

Lai izcīnītu Baltijas kausu, Latvijas izlasei šajā mačā pietiktu ar neizšķirtu, taču zaudējot tā palika otrā.

Lietuvieši pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 1:0, taču 22.minūtē Jerofejevs, kuram tas bija trešais precīzais sitiens turnīrā, atjaunoja neizšķirtu. Turpinājumā labāki bija laukuma saimnieki, panākot jau 3:1, uz ko beigās Latvija atbildēja ar Ikstena precīzu sitienu, taču panākt izlīdzinājumu nespēja.

Latvijas izlasē šajā mačā debitēja Vitālijs Aguls un Matīss Babris.

Jau vēstīts, ka trešdien savā pirmajā mačā Latvija ar rezultātu 3:2 (1:1) apspēlēja Igauniju, savukārt otrdien Lietuva cīnījās neizšķirti 2:2 ar Igauniju.

Kopš tā izveidošanas 2008. gadā Baltijas kausa izcīņa telpu futbolā šogad notiek septīto reizi. Pirmajās četrās reizēs par turnīra uzvarētāju kļuva Latvija, turpinājumā trofeju izcīnīja šim turnīram īpaši pieaicinātā Somijas izlase, bet pērn Latvija atkal uzvarēja abas kaimiņvalstis, kļūstot par pieckārtēju čempioni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!