Pirmdien, 22. maijā "Elektrum" Olimpiskā sporta centra (OSC) telpās Latvijas Futbola federācijas (LFF) vadība un Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs tikās ar "SynotTip Virslīgas" klubu galvenajiem treneriem.

Sarunas formāts bija apaļā galda diskusija, kurā vairāku stundu garumā tika pārrunāti aktuālie ar Latvijas futbolu, valstsvienību un jauniešu izlasēm, kā arī Virslīgas čempionātu saistītie jautājumi.

No federācijas vadības puses kopā ar Aleksandru Starkovu pateicību klubu treneriem par paveikto darbu spēlētāju sagatavošanā izteica un diskusijā piedalījās arī LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, sporta direktors Dainis Kazakevičs, nacionālās izlases ģenerālmenedžeris Roberts Mežeckis, LFF Izglītības nodaļas vadītājs Jurijs Andrejevs un LFF treneris Vladimirs Serbins.

Tikmēr klubu galvenie treneri vērtēja pašreizējo Virslīgas čempionātu, dalījās ar savām idejām un diskutēja par dažādiem organizatoriskajiem jautājumiem, kas saistīti ar sacensību norisi Latvijā un pašmāju futbolistu iespējamo sekmīgāku attīstību tajā. Klātesošie ārvalstu treneri dalījās arī savā pieredzē darbā ārzemēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!