Foto: Reuters/Scanpix

Talantīgais Francijas futbola uzbrucējs Kilians Mbapē no "Monaco" komandas noraidījis Spānijas kluba Madrides "Real" piedāvājumu un piekritis pārcelties uz Parīzes "Saint-Germain", atsaucoties uz Francijas medijiem, ziņo "The Sun".

18 gadus vecais Mbapē aizvadītajā sezonā demonstrēja lielisku sniegumu, izpelnoties pasaules slavenāko komandu interesi. Visvairāk viņu vēlējās iegūt Madrides "Real", un tika ziņots, ka spāņu klubs varētu piedāvāt pat 180 miljonus eiro. Tika ziņots, ka tikpat daudz gatava maksāt arī "Saint-Germain" komanda.

Pats spēlētājs priekšroku deva Parīzes komandai, kas nesen par 222 miljoniem eiro no "Barcelona" iegādājās Neimāru. Tiesa, jaunākā pieejamā informācija liecina, ka "Saint-Germain" varētu par Mbapē samaksāt 155 miljonus, bet gala vārds spēlētāja pārdošanā piederēs "Monaco" vienībai.

Aizvadītajā sezonā Mbapē kļuva par Francijas čempionu, bet UEFA Čempionu līgā viņš palīdzēja savai komandai iekļūt pusfinālā. Francijas čempionātā viņš guva 15 vārtus, bet Čempionu līgā viņš pretinieku vārtsargus pārspēja sešas reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!