Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ilggadējais Londonas "Arsenal" spēlētājs Gerijs Vilšīrs oficiāli apstiprinājis, ka beidzot pamet komandu.

"Arsenal" bijusi vienīgā pussarga darbavieta kopš 2008. gada, kuru laikā viņš gan divreiz ticis izīrēts citiem klubiem.

"Varu apstiprināt, ka pametīšu "Arsenal" pēc līguma beigām šā gada jūnijā. Pēc pārrunām ar kluba vadību un jauno galveno treneri Unai Emeri es sajutu, ka man nav citas izvēles kā vien pieņemt lēmumu, ko diktē sportiski apsvērumi. Es jau esmu teicis, ka vairāku mēnešu garumā kopā ar saviem pārstāvjiem veicu pārrunas ar klubu, lai parakstītu jaunu līgumu. Mans mērķis bija palikt par "Arsenal" spēlētāju. Šajā klubā esmu no 17 gadu vecuma un vienmēr esmu juties kā daļa no tā. Biju gatavs pat algas samazinājumam," savā sociālo tīklu kontā ierakstījis futbolists.

Aizvadītajā Anglijas premjerlīgas sezonā Vilšīrs piedalījās 38 spēlēs, kurās guva divus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. "Arsenal" ar 19 uzvarām un sešām neizšķirtām spēlēm premjerlīgas čempionātā ierindojās sestajā vietā.

Iepriekš britu mediji baumoja, ka iespējama Vilšīra pāreja uz Itālijas augstākās līgas klubu "Juventus", kurš par 26 gadus veco pussargu piedāvājis līgumu uz četriem gadiem ar algu 4,5 miljoni eiro sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!