Foto: Reuters/Scanpix

Francijas valstsvienības un Spānijas kluba Madrides "Atletico" uzbrucējs Antuāns Grīzmans ir sašutis, ka viņš nav starp tiem trim futbolistiem, kas pretendē uz Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) gada labākā spēlētāja balvu.

Jau vēstīts, ka uz FIFA gada labākā spēlētāja balvu nominēti portugālis Krištianu Ronaldu, horvāts Luka Modričs un ēģiptietis Mohameds Salāhs.

"Esmu pelnījis būt starp trim labākajiem," viņš teica intervijā izdevumam "L'Equipe". Grīzmans atcerējās, ka 2016. gadā viņš palika trešajā vietā, zaudējot Krištianu Ronaldu un Lionelam Mesi. "Tajā gadā es piedzīvoju zaudējumus divos finālos, bet šogad es uzvarēju trijos."

Aizvadītajā sezonā Grīzmans ar Francijas izlasi uzvarēja Pasaules kausa izcīņā, bet ar Madrides "Atletico" ieguva UEFA Eiropas līgas trofeju un UEFA Superkausu.

Grīzmans uzskata, ka vismaz vienam Francijas futbolistam vajadzēja būt starp trim nominantiem. "Tas ir dīvaini. Šo balvu pasniedz FIFA. Mēs uzvarējām Pasaules kausu, bet starp galvenajiem nav neviena francūža. Mani tas pārsteidz," viņš turpināja.

Aizvadītajā sezonā Grīzmans "Atletico" sastāvā guva 29 vārtus visos turnīros, bet Pasaules kausā Francijas izlasē viņš precīzs bija četras reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!