Foto: PantherMedia/Scanpix

Minimālu uzvaru Latvijas virslīgas futbola čempionāta 11.kārtas spēlē trešdien izcīnīja "Gulbene", kas izbraukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pieveica "Jelgavas" komandu.

Šajā mačā vienīgos vārtus jau sestajā minūtē guva japāņu leģionārs Josuke Saito.

Vēl vienā 11.kārtas mačā trešdien JPFS/FK "Spartaka" komanda Slokas stadionā uzņem Daugavpils "Daugavu".

Savukārt pārējās šīs kārtas cīņas risināsies ceturtdien, kad svarīgā cīņā "Ventspils" uzņems Rīgas "Skonto" futbolistus, "Jūrmala" Slokā tiksies ar "Liepājas metalurga" vienību, bet "Metta"/LU komanda sacentīsies ar Rīgas "Daugavu".

Kopvērtējumā pašlaik Daugavpils "Daugava" ar 21 punktu desmit spēlēs atrodas līderpozīcijā, bet tai ar 19 punktiem negaidīti seko JPFS/FK "Spartaks". Trešā ar 17 punktiem deviņās cīņās ir "Skonto" vienība, bet tai ar 15 punktiem deviņos mačos seko "Ventspils".

Pa 13 punktiem attiecīgi astoņās un deviņās spēlēs izcīnījušas "Liepājas metalurga" un "Jūrmalas" vienības, bet "Gulbene" ar 12 punktiem tagad atrodas septītajā vietā. "Jelgava" ar desmit punktiem ieņem astoto vietu, Rīgas "Daugavas" kontā ir astoņi punkti, bet "Metta"/LU komanda tikusi pie sešiem punktiem.

Šīs sezonas virslīgas čempionātā piedalās desmit komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru.

Jau vēstīts, ka sākotnēji bija plānots, ka valsts spēcīgāko komandu konkurencē sacentīsies trīs klubi no Jūrmalas, tomēr neilgi pirms sezonas sākuma "Jūrmala-VV" oficiāli apvienojās ar Rīgas "Daugavu" un virslīgas čempionātā startē zem šī nosaukuma.

Pagājušajā sezonā par valsts čempionvienību ceturto reizi kluba pastāvēšanas laikā un pirmo pēc divu gadu pārtraukuma kļuva "Ventspils", kas izšķirošo pārsvaru sev nodrošināja tikai čempionāta pēdējā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!