Foto: Reuters/Scanpix

Viens no šī brīža labākajiem Itālijas aizsargiem Leonardo Bonuči atgriezies Turīnas "Juventus" komandā, kamēr "AC Milan" pretējā virzienā saņēmusi argentīniešu uzbrucēju Gonsalo Igvainu, ceturtdien paziņoja abi klubi.

Igvains milāniešiem tiks izīrēts, kā arī maiņas darījumā komandā nonācis 24 gadus vecais aizsargs Matija Kaldars, bet uz Turīnas vienību nosūtīts Bonuči.

Igvains "Juventus" komandu pārstāvējis kopš 2016.gada, kad viņš slavenajā itāļu vienībā ieradās no citas šīs valsts komandas "Napoli". Šajā klubā 105 spēlēs viņš guvis 55 vārtus.

Tāpat 30 gadus vecā Igvaina kontā 75 spēles Argentīnas izlasē, kurās viņš izcēlies ar 31 vārtu guvumu.

Savukārt 31 gadu vecais Bonuči bija ilggadējs "Juventus" spēlētājs, šo komandu pārstāvot no 2010.līdz 2017.gadam līdz viņš pārcēlās uz "AC Milan". Nospēlējot šajā komandā vienu sezonu, viņš atgriezies Turīnas vienībā, kur iepriekšējā posmā viņš nospēlēja 319 spēles un guva 19 vārtus.

Pagājušajā sezonā Milānas rindās viņš piedalījās 51 spēlē, izceļoties ar diviem vārtiem. Tikmēr Itālijas izlasē Bonuči nospēlējis 80 mačus un guvis sešus vārtus.

Savukārt Kaldara pagājušo sezonu pavadīja Bergāmo "Atalanta" klubā, kur centra aizsargs tika izīrēts un 66 spēlēs izcēlās ar desmit vārtiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Juventus" šovasar savā rīcība ieguva ievērojamu papildinājumu - portugāļu superzvaigzni Krištianu Ronaldu. Tieši šis darījums ļāvis "Juventus" šķirties no sava iepriekšējo sezonu uzbrukuma līdera Igvaina, vietu uzbrukumā atbrīvojot Ronaldu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!