Foto: AFP/Scanpix
Šobrīd no savainojuma atlabstošā Latvijas futbolista Artjoma Rudņeva pārstāvētā "Koln" komanda piektdien guva uzvaru Vācijas bundeslīgas trešās kārtas spēlēs, taču daugavpilietis spēlei netika pieteikts.

"Koln" savā laukumā ar 3:0 (3:0) pārspēja "Freiburg" vienību.

Visus trīs vārtus Ķelnes komanda iesita pirmajā puslaikā, kad cīņas 29. un 43.minūtēs izcēlās francūzis Antonī Modests, bet 31.minūtē precīzs bija Leonardo Bitenkurts.

Rudņevs iepriekšējās nedēļas sākumā, atrodoties Latvijas izlases treniņnometnē, guva savainojumu. Kaut iepriekš tika ziņots, ka trauma nav nopietna, viņš joprojām netiek iekļauts komandas pieteikumā.

Latvijas uzbrucējs "Koln" vienībā bundeslīgas ietvaros debitēja pirms trīs nedēļām, kad izcēlās ar rezultatīvu piespēli un palīdzēja ar 2:0 apspēlēt "Darmstadt 98" vienību.

"Koln" izcīnīja otro uzvaru trīs spēlēs un ar septiņiem punktiem vismaz uz dienu kļuva par bundeslīgas līderiem. Pa sešiem punktiem ir Minhenes "Bayern" un Berlīnes "Hertha" komandām, kuras ir aizvadījušas pa diviem mačiem.

Rudņevs vasarā noslēdza vienošanos ar "Koln" komandu uz trim sezonām. Līgums būs spēkā līdz 2019. gada 30. jūnijam. Viņš kopš 2012. gada bija Hamburgas SV (HSV) komandas īpašums, bet šajā vasarā noslēdzās abu pušu līgums, un jau iepriekš bija zināms, ka tas netiks pagarināts.

Pagājušajā sezonā Rudņevs HSV rindās aizvadīja 11 spēles, kurās guva divus vārtus, bet kopā viņš savā bundeslīgas karjerā, pārstāvot HSV un "Hannover 96" komandas, izcēlies ar 19 precīziem sitieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!