Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas "karaliskā" futbola kluba "Real Madrid" uzbrucējs Krištianu Ronaldu šīssezonas Čempionu līgas grupu turnīra pirmās kārtas spēlē pret Doņeckas "Šahtar" labojis vienu no Čempionu līgas rekordiem, liecina statistika.

Ronaldu pēc šā mača tagad pieder Čempionu līgā realizētu 11 metru soda sitienu rekords. Spēlē pret "Šahtar" portugāļu uzbrucējs vispirms 55. minūtē realizēja vienu soda sitienu, atkārtojot sava tautieša Luiša Figu un holandieša Rūda van Nistelroja rekordu, bet 63.minūtē, realizējot otru, sasniedza jaunu rekordu, kas tagad ir 11 gūti vārti no 11 metru līnijas.

Spēle pret Ukrainas klubu Ronaldu bija ļoti veiksmīga - viņš tagad par trim vārtiem apsteidz "FC Barcelona" zvaigzni Lioneli Mesi Čempionu līgā gūto vārtu skaita ziņā. Portugāļa kontā tagad ir 80 vārti.

"Neliegšos, es esmu ļoti laimīgs par gūtajiem vārtiem un laboto rekordu," pēc spēles atzinās Ronaldu. "Jūtos lepns par sasniegto, taču gribu pateikties arī komandai, kas man ļoti daudz palīdzēja."

Madrides "Real" šai spēlē pārliecinoši uzvarēja ukraiņu pretiniekus, sagraujot viņus ar rezultātu 4:0; Ronaldu kontā "hat trick".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!