Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas U-17 futbola izlase trešdien starptautiskā pārbaudes turnīrā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā grupu kārtu noslēdza ar 2:5 (0:1), zaudējot Irānai, tāpēc turnīra noslēgumā Igora Stepanova vadītā komanda cīnīsies par 10.-12.vietu.

Latvijas U-17 izlasē abus vārtus guva Viktors Čebotarjovs, taču tas neglāba komandu no otrā zaudējuma trīs spēlēs.

Rezultāts tika atklāts 20. minūtē, kad Latvijas izlases uzbrucējs Arturs Smetanovs raidīja bumbu savos vārtos. Pēc pārtraukuma irāņi panāca 2:0, tad vienus vārtus Čebotarjovs atspēlēja, taču pretinieki vēlreiz atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Čebotarjovs 79. minūtē spēja panākt arī 2:3, tomēr atlikušajā laikā bumba vēl divas reizes ielidoja Daniila Isačenko sargātajos vārtos.

Kā zināms, turnīru Latvijas izlase sāka ar neizšķirtu 1:1 pret Slovākiju, bet pirmdien ar 0:2 atzina mājinieku pārākumu. Grupā Latvijas U-17 izlase ar vienu punktu palika pēdējā - ceturtajā - vietā. Komandai turnīrā vēl ir garantētas vismaz divas spēles pret pārējo divu grupu vājākajām komandām.

Nākamo spēli Latvijas U-17 izlase aizvadīs piektdien pret Armēnijas vienaudžiem, bet turnīru noslēgs sestdien vai svētdien atkarībā no piektdienas spēles iznākuma.

Turnīrā piedalās 12 valstu jauniešu izlases. Bez Latvijas, Baltkrievijas, Slovākijas un Irānas B apakšgrupā spēlē arī Krievija, Lietuva, Izraēla un Armēnija, bet C apakšgrupā Ukraina, Moldova, Gruzija un Somija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!