Foto: AFP/Scanpix/LETA

"Liverpool" un Londonas "Chelsea" komandas sestdien turpināja uzvaru sēriju Anglijas futbola premjerlīgā, izcīnot ceturtās uzvaras tikpat aizvadītos mačos.

"Liverpool" viesos ar 2:1 (2:0) uzvarēja Lesteras "City", bet "Chelsea" savās mājās ar 2:0 (0:0) uzveica "Bournemouth" komandu.

Lesterā notikušajā mačā liverpūlieši pirmajā puslaikā pēc Sadio Manē un Robertu Firminu precīzajiem sitieniem panāca 2:0 savas komandas labā, bet 63. minūtē "City" vienus vārtus atguva, kad sava soda laukuma stūrī rupji kļūdījās "Liverpool" vārtsargs Alisons. Viņš pazaudēja bumbu, kas ļāva Lesteras komandas spēlētājam Rašīdam Gezalam triekt bumbu tukšos pretinieku vārtos.

Tikmēr "Chelsea" savās mājās ilgi nespēja atvērt "Bournemouth" vārtus, līdz 72. minūtē precīzs bija Pedro Rodrigess, bet 85. minūtē pārsvaru dubultoja Edens Azārs.

Pie uzvaras sestdien tika arī Anglijas čempione Mančestras "City", kas mājās ar 2:1 (1:1) uzveica Ņūkāslas "United" futbolistus.

Savukārt jau ceturto zaudējumu tikpat spēlēs piedzīvoja Vesthemas "United", kas mājās ar 0:1 (0:0) zaudēja Vulverhemptonas "Wanderers" komandai.

"Liverpool" un "Chelsea" komandām ir pa 12 punktiem četrās spēlēs, kamēr par diviem punktiem atpaliek Mančestras "City". Savukārt deviņi punkti ir Totenhemas "Hotspur" un "Watford" klubiem, kas aizvadījuši pa trim spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!