Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Serbijas futbola klubs Belgradas "Crvena zvezda" otrdien UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas mačā pārliecinoši tika galā ar Lietuvas klubu Marijampoles "Sūduva".

"Crvena Zvezda" savu pretinieci uzveica ar rezultātu 3:0 (2:0).

Līdz ar to serbu vienība ir spērusi platu soli pretim sacensību trešajai kārtai, kur tai, iespējams, būs jāspēlē pret Latvijas komandu Jūrmalas "Spartaks".

Jau ziņots, ka "Spartaks" otrās kārtas duelī ceturtdien mērosies spēkiem ar Sanmarīno labāko vienību Montedžardīno "La Fiorita". Divu spēļu summā šī pāra uzvarētājam, iespējams, būs jātiekas pret "Crvena Zvezda".

Inteersanti, ka "Spartaks" ar "Crvena zvezda" spēlēja jau Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā, divu maču summā piedzīvojot cienīgu zaudējumu ar 0:2.

Savukārt trešā kārta risināsies 9. un 16.augustā.

Pirmdien savus iespējamos pretiniekus Eiropas līgas atlases trešajā kārtā uzzināja arī "Ventspils", kas varētu tikties ar Zviedrijas klubu Stokholmas "Djurgardens" vai "Mariupol" no Ukrainas.

Tiesa, otrajā kārtā ventspilniekiem pretī stāsies krietni nopietnāks pretinieks - Bordo "Girondins" no Francijas, tāpēc Kurzemes kluba izredzes pārvarēt šo barjeru tiek vērtētas pieticīgi.

Iepriekš Eiropas līgas kvalifikācijas pirmo kārtu nepārvarēja Latvijas klubi "Riga" un "Liepāja'.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!