Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Neskatoties uz lauztu roku, Katalonijas futbola kluba "FC Barcelona" argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi pieteikts UEFA Čempionu līgas spēlei pret Milānas "Inter".

Kā ziņojām, roku Mesi lauza pirms divām nedēļām Spānijas čempionāta spēlē pret "Sevilla" komandu. Pirmā informācija bija, ka futbolistam būs nepieciešamas vismaz trīs nedēļas, lai sadziedētu traumu, un viņš izlaidis jau divas spēles, kārtējo "El Classico" Spānijas čempionātā pret Madrides "Real" un UEFA Čempiou līgas spēli pret Milānas "Inter".

Treniņus Mesi atsāka oktobra beigās.

"FC Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde pagājušās nedēļas beigās izteicās, ka neizslēdz Mesi piedalīšanos spēlēs, taču negribot sasteigt viņa atgriešanos laukumā.

Mesi iekļaušana komandas sastāvā pirms UEFA Čempionu līgas spēles ir negaidīta, taču pie viņa vārda ir piezīme, ka viņam nav mediķu atļaujas spēlēt.

"FC Barcelona" UEFA čempionu līgas B grupā ir līdz šim uzvarējusi visās spēlēs un kopvērtējumā ieņem pirmo vietu. Nākamie pretinieki "Inter" ir otrie, vienīgo zaudējumu milānieši piedzīvoja tieši pret "FC Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!