Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmajās spēlēs otrdien ar trīs vārtu guvumu izcēlās "Barcelona" argentīniešu futbola zvaigzne Lionels Mesi, palīdzot Katalonijas klubam C grupā ar 7:0 (2:0) sagraut Glāzgovas "Celtic".

"Barcelona" tā bija lielākā uzvara Čempionu līgā, kopš turnīrs ieguva šo vārdu 1992. gadā. Savukārt "Celtic" piedzīvoja graujošāko zaudējumu Eiropas klubu turnīru vēsturē, vēsta "Eurosport".

Mesi divus vārtus guva jau pirmajās 27 minūtēs, bet trešo reizi precīzs bija 60. minūtē. Spānijas futbola grandam vēl divus vārtus guva Luiss Suaress, bet pa reizei precīzi bija Neimars un Andress Injesta.

Kā ziņots, cita C grupas spēle starp "Manchester City" un Menhengladbahas "Borussia" nenotika, jo Anglijas pilsētu skāra pamatīga lietusgāze, tādēļ mačs risināsies trešdien.

Ar graujošu uzvaru UEFA Čempionu līgu sāka Vācijas čempioni "Bayern", kas D grupā savās mājās Minhenē nepažēloja turnīra debitanti "Rostov", sagraujot Krievijas komandu ar 5:0. Divus vārtus Vācijas čempioniem guva 21 gadu vecais Džošua Kimihs, bet pa vieniem Roberts Levandovskis, Tomass Millers un Huans Bernats.

Vēl vienā šīs grupas spēlē pērnās sezonas Čempionu līgas finālisi Madrides "Atletico" ar 1:0 pieveica "PSV Eindhoven".

Tikmēr A grupā "Arsenal" viesos nospēlēja 1:1 ar Parīzes "St.Germain", bet "Basel" ar tādu pašu rezultātu savā laukumā cīnījās neizšķirti ar bulgāru vienību Razgradas "Ludogorets". Savukārt B grupā "Napoli" viesos ar 2:1 (2:1) pārspēja Kijevas "Dinamo", bet "Benfica" un "Besiktas" spēlē Lisabonā uzvarētājs netika noskaidrots – 1:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!