Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Spānijas klubs Madrides "Real" bez portugāļu zvaigznes Krištianu Ronaldu sastāvā vairs nav tik spēcīga komanda kā iepriekš, uzskata "Barcelona" līderis Lionels Mesi, kuru uzskata par Ronaldu sīvāko konkurentu uz pasaules labākā futbolista statusu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā starpsezonā Ronaldu pameta "Real" komandu un pārcēlās uz Turīnas "Juventus". Līdz ar to Ronaldu un Mesi dueļi "El Classico" spēlēs starp "Real" un "Barcelona" vairs nebūs redzami.

"Madrides "Real" ir viena no labākajām komandām pasaulē un tai ir spēcīgs sastāvs, bet ir acīmredzams, ka bez Ronaldu viņi nav tikpat labi. Savukārt "Juventus" tagad ir favorīti uz uzvaru Čempionu līgā," intervijā "Catalunya Radio" teica Mesi. "Mani pārsteidza viņa aiziešana no "Real"."

"Es nevarēju iedomāties, ka viņš pametīs Madridi un pievienosies "Juventus". Daudzas komandas viņu vēlējās. Viņš pievienojās ļoti labai komandai," uzsvēra "Barcelona" zvaigzne.

"Juventus" par Ronaldu samaksāja 112 miljonus eiro. Viņš "Real" komandā kļuva par kluba visu laiku labāko vārtu guvēju. Savukārt "Juventus" sastāvā viņš var kļūt par otro futbolistu, kurš UEFA Čempionu līgā uzvarējis ar trim dažādām komandām. Līdz šim šajā turnīrā triumfēt, pārstāvot trīs dažādas komandas, spējis tikai slavenais nīderlandietis Klarenss Zēdorfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!