Foto: Reuters/Scanpix
Ar trim gūtajiem vārtiem Spānijas futbola čempionāta spēlēs sestdien izcēlās argentīniešu superzvaigzne Lionels Mesi un ne mazāk slavenais portugālis Krištianu Ronaldu, palīdzot viņu pārstāvētajām komandām izcīnīt uzvaras.

Mesi trīs vārtus guva spēlē, kurā viņa pārstāvētā iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Barcelona" ar rezultātu 5:0 (3:0) savā laukumā pieveica Madrides "Atletico" komandu.

Mesi šīs sezonas Spānijas čempionātā guvis astoņus vārtus, ieņemot pirmo vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Vēl vārtus "Barcelona" labā aizvadītajā mačā guva arī Davids Vilja, bet vienreiz "Atletico" komandas brazīliešu aizsargs Miranda bumbu sita savos vārtos.

Savukārt Ronaldu trīs gūtie vārti palīdzēja karaliskajam Madrides "Real" klubam savā laukumā ar 6:2 (2:1) pārliecinoši pieveikt citu Madrides komandu "Rayo Vallecano".

Divus no saviem vārtiem Ronaldu guva no 11 metru soda sitiena atzīmes.

Ar septiņiem precīziem sitieniem portugāļu zvaigzne šobrīd ieņem otro vietu Spānijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Vēl "Real" labā pa vieniem vārtiem guva Karims Benzemā, Gonsalo Igvains un Rafaēls Varanē, kuram tas bija pirmais precīzais sitiens Madrides kluba rindās, bet "Rayo Vallecano" labā abus vārtus guva Miču.

Citās sestdienas spēlēs "Sevilla", pateicoties Frederika Kanutē gūtajiem vārtiem, ar 1:0 (1:0) savā laukumā pieveica "Valencia" komandu, bet Bilbao "Athletic" savu skatītāju priekšā nocīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar "Villarreal" futbolistiem.

Čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu ar 12 punktiem šobrīd ieņem Seviljas "Real Betis" vienība, bet tai ar 11 punktiem seko "Barcelona" un "Sevilla". Savukārt pa desmit punktiem iekrājušas Madrides "Real" un "Valencia", bet pirmo sešinieku ar deviņiem punktiem noslēdz "Malaga" komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!