Foto: AFP/Scanpix/LETA

Futbola kluba "Paris Saint-Germain" zvaigzne Neimars valsts čempionāta spēlē guvis savainojumu, bet Parīzes klubs spēja izcīnīt uzvaru mačā pret Marseļas "Olimpique", labojot kluba uzvaru rekordu, vēsta ārzemju mediji.

Neimars laukumā pavadīja 80. minūtes, pirms guva savainojumu. Brazīlietis neveiksmīgi iesaistījās cīņā par bumbu ar pretinieku spēlētāju Bonu Sarru un nespēja turpināt spēli. Viņu no laukuma nonesa uz nestuvēm, un jaunākā informācija liecina, ka Neimars ir guvis potītes traumu.

Neymar's status for #PSG against Real Madrid will be in question after this nasty ankle injury ... pic.twitter.com/krFQTavVgG

— Goal (@goal) February 25, 2018



Pagaidām nav zināms, cik ilgu laiku prasīs savainojuma sadziedēšana. "Paris Saint-Germain" galvenais treneris cer, ka Neimars varēs jau nākamnedēļ piedalīties UEFA Čempionu līgas atbildes spēlē ar Madrides "Real".

"Paris Saint-Germain" pārspēja "Olimpique" ar 3:0, izcīnot 18 uzvaru pēc kārtas savā laukumā, kas ir jauns kluba rekords. Pēdējoreiz zaudējumu mājas spēlē Parīzes klubs piedzīvoja 2016. gada martā, kad piekāpās "AC Monaco".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!