Foto: F64

"Nikars" komanda ceturtdien tika kronēta par Latvijas čempioni telpu futbolā, izcīnot 10. titulu vēsturē.

"Nikars" finālsērijas ceturtajā mačā ar savu pretinieci "Raba" pamatlaikā spēlēja neizšķirti 3:3 (0:2), bet pagarinājumā iesita vēl divus vārtus, svinot uzvaru ar 5:3.

Sērijā līdz trim uzvarām "Nikars" uzvarēja ar 3-1.

Sērijas pirmajā mačā "Nikars" guva panākumu ar rezultātu 5:3, visus vārtus iesitot spēles pirmajās 20 minūtēs. Savukārt otrajā mačā "Nikars" ar tādu pašu rezultātu izcīnīja uzvaru spēles pagarinājumā.

Svētdien, spēlējot bez vienas spēles diskvalifikāciju saņēmušajiem galvenajiem treneriem un "Nikara" līderiem, ar 3:2 uzvarēja "Raba".

Pusfinālā "Nikars" pērnā gada fināla atkārtojumā zaudēja pirmajā mačā, bet sērijā ar 3-1 apspēlēja "Beitar" vienību, kamēr "Raba" ar 3-0 ļoti pārliecinoši uzveica "Rēzekni".

Bronzas sērijā līdz divām uzvarām "Rēzekne" ar 2-0 pārspēja "Beitar" vienību.

Principiālās sāncenses "Nikars" un "Raba" iepriekšējo reizi virslīgas čempionāta finālā spēkus samēroja 2013./2014. gada sezonā, kad sērijā ar rezultātu 3-1 triumfēja "Nikars". Abās nākamajās sezonās Latvijas telpu futbola flagmaņi tikās jau pusfināla stadijā, kur savu pārākumu apliecināja "Nikars", kas vēlāk arī kļuva par čempioniem.

Pērn "Nikars" futbolisti fināla sērijā līdz trim uzvarām ar 3-0 pieveica "Beitar".

Tikmēr martā "Raba" triumfēja Latvijas kausa izcīņā telpu futbolā, finālspēlē uzveicot "Nikaru" ar 3:1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!