Foto: F64

Par "SMScredit.lv Virslīgas" sezonas pirmā apļa labāko jauno spēlētāju atzīts FK "Liepāja" pussargs Dāvis Ikaunieks, vēsta turnīra rīkotāji.

Kandidātus izvirzīja Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalījās mediji un visu klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Pirmajā aplī ar pārliecinošu balsu vairākumu triumfēja ''Liepājas'' spēlētājs Dāvis Ikaunieks, kurš ar piemiņas balvu tiks sveikts jau gaidāmajā mājas spēlē sestdien, 6.jūnijā, kad FK Liepāja tiksies ar FK "Jelgava".

Līdz šim šajā sezonā Ikaunieks izcēlies ar trim vārtu guvumiem, palīdzot "Liepājas" komandai pēc deviņām spēlēm būt čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā.

Uz pirmā apļa labākā spēlētāja godu pretendēja arī Antons Tumanovs (FK "Liepāja"), Vladislavs Gutkovskis ("Skonto"FC), Ēriks Punculs (Jūrmalas "Spartaks"), Ingars Sarmis Stuglis (FS "METTA"/Latvijas Universitāte) un Viktors Ļitvinskis (BFC "Daugavpils").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!