Foto: F64

Pēkšņi pazudis Latvijas futbola kluba FK "Ventspils" rezultatīvākais spēlētājs Adeleke Akinjemi no Nigērijas, un komandas vadībai neizdodas ar viņu sazināties.

"Mēs esam sastapušies ar unikālu, ekstraordināru un pēc būtības neizskaidrojamu situāciju, kurai civilizētā sabiedrībā ārkārtīgi smagi noticēt," teikts kluba paziņojumā. "Mūsu komandā burtiski pazudis 19 gadīgais nigēriešu uzbrucējs Adeleke Akinjemi."

Pirmdien FK "Ventspils" aizvadīja Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli pret "Liepāja/Mogo", bet Akinjemi uz to neieradās noteiktajā laikā, tāpēc klubam nācās iztikt bez viņa. Pēc tam viņš neatbildēja uz kluba vadības centieniem ar viņu sazināties un jau atstājis savu dzīvesvietu.

"Dotajā momentā mums nav zināma viņa atrašanās vieta. Mēs jau esam griezušies policijā un cenšamies noteikt Adelekes atrašanās vietu. Mēs griežamies pie visiem, kam varētu būt zināms kaut kas par futbolistu, un lūdzam dalīties ar mums ar visu iespējamo informāciju. Zvanīt var pa telefonu +371 26349690. Jau iepriekš esam pateicīgi visiem, kuri atsauksies un palīdzēs mums tikt skaidrībā šajā ārkārtēji nepatīkamajā un samezglotajā situācijā," teikts FK "Ventspils" paziņojumā.

Akinjemi šobrīd ir "SynotTip Virslīgas" rezultatīvākais futbolists ar 13 vārtu guvumiem, bet UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā viņš izcēlies ar septiņiem vārtiem. Viņš UEFA Eiropas līgā guva vārtu arī pret spēcīgo Francijas komandu Bordo "Girondins", un tika ziņots, ka par viņu interesi izrāda ārzemju klubi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!