Foto: AP/Scanpix/LETA
Spānijas kluba Madrides "Real" galvenais treneris Hulens Lopetegi jau tuvākajā laikā varētu zaudēt savu amatu, jo komandas vadība esot ļoti neapmierināta ar sniegumu sezonas sākumā, bet pacietības mērs tika izsmelts smagajā zaudējumā "Barcelona" vienībai, raksta "goal.com".

Svētdien "Real" ar rezultātu 1:5 "El Clasico" mačā piekāpās "Barcelona" vienībai, tādējādi turpinot neveiksmīgo sezonas sākumu. Tas Madrides klubam bija trešais zaudējums pēc kārtas Spānijas čempionātā.

Jau aizvadītajā nedēļā izskanēja informācija, ka "Real" galvenais treneris esot ļoti tuvu sava amata zaudēšanai, jo komandas rezultāti bija vājākie pēdējo 17 gadu laikā.

Pirmdien pēcpusdienā Madrides "Real" vadība sanāks kopā, lai lemtu par Lopetegi atbrīvošanu, portālam "goal.com" teica avots komandā. Tāpat jau esot noskatīts Lopetegi aizvietotājs, par kuru varētu kļūt itālietis Antonio Konte.

Konte aizvadītajā sezonā strādāja ar Anglijas klubu Londonas "Chelsea", bet vasarā tika atlaists no amata. Viņš ar "Chelsea" kļuva ar Anglijas premjerlīgas čempionu 2017. gadā, bet pagājušo sezonu noslēdza piektajā vietā, kas bija iemesls viņa atlaišanai. Iepriekš viņš vadījis arī Turīnas "Juventus" un Itālijas izlasi.

"Real" savu pirmo sezonu bez Krištianu Ronaldu iesākusi sev neraksturīgi vāji, un ar 14 punktiem desmit spēlēs Spānijas čempionāta kopvērtējumā atrodas tikai devītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!