Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" iesniedzis apelāciju par savas zvaigznes Krištianu Ronaldu piecu spēļu diskvalifikāciju, ko Spānijas Futbola federācija varētu daļēji apmierināt, vēsta laikraksts "Marca".

Jau vēstīts, ka Spānijas Superkausa izcīņas pirmajā spēlē Ronaldu pēc otrās dzeltenās kartītes nopelnīšanas bija ļoti sašutis un pagrūda tiesnesi. Dienu vēlāk viņam piesprieda piecu spēļu diskvalifikāciju.

"Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns bija neizpratnē par šādu lēmumu, bet kluba vadība iesniedza apelāciju. "Marca" rīcībā esošā informācija liecina, ka apelāciju varētu daļēji apmierināt, Ronaldu diskvalifikāciju samazinot līdz četrām spēlēm.

Pastāv iespēja, ka atcels Ronaldu otro dzelteno kartīti par simulāciju, līdz ar to viņam piespriesto sodu varētu saīsināt par vienu spēli. Tomēr diskvalifikācija par tiesneša pagrūšanu paliks spēkā.

Vēstījām, ka "Real" komanda svētdien Spānijas Superkausa pirmajā mačā izbraukumā ar 3:1 (0:0) pieveica savu principiālo pretinieci "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!