Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Portugāles futbola zvaigzne un Spānijas kluba Madrides "Real" līderis Krištianu Ronaldu svētdien 50. reizi savā karjerā vienas spēles laikā guva vismaz trīs vārtus, sekmējot savas komandas uzvaru ar rezultātu 6:3 pār "Girona".

Šajā mačā Ronaldu guva četrus vārtus. Vispirms viņš 11 minūtē izmantoja Tonija Krosa piespēli un panāca 1:0, bet otrā puslaika sākumā pēc Karima Benzemā piespēles Ronaldu vēlreiz bija precīzs, bet rezultāts kļuva 2:1. 64. minūtē Ronaldu guva trešos vārtus šajā mačā, savukārt spēles kompensācijas laika pirmajā minūtē portugālis vēlreiz pārspēja pretinieku vārtsargu.

Pēc šī mača Ronaldu izvirzījās Spānijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju otrajā vietā. Viņš guvis 22 vārtus, par trim "goliem" atpaliekot tikai no Lionela Mesi no "Barcelona".

"Ronaldu mums ir ļoti svarīgs, jo viņš ražo enerģiju visai komandai. Viņš pierādījis, ka labi pazīst savu organismu, jo spēj optimālo formu uzņemt uz sezonas beigām. Viņš ir lielisks spēlētājs. Kad ar viņu viss ir kārtībā, tad arī ar komandu viss ir kārtībā," teica "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā "Real" ar 60 punktiem 29 spēlēs ierindojas trešajā vietā, atpaliekot no līdervienības "Barcelona" (75 punkti) un Madrides "Atletico" (64 punkti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!