Foto: LETA

Savus pirmos vārtus šīs sezonas Azerbaidžānas futbola čempionātā piektdien guva ilggadējais Latvijas izlases pussargs Andrejs Rubins.

Aizvadītajā spēlē latvieša pārstāvētā Zagatalas "Simurg" vienība, kurā spēlē arī uzbrucējs Kristaps Grebis, izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar "Revan" komandu.

Rubins laukumā devās savas komandas sākumsastāvā, 72.minūtē panākot neizšķirtu 1:1.

Spēles kompensācijas laikā pussargs tika nomainīts.

Savukārt Grebis laukumā devās uz maiņu cīņas 53.minūtē.

Šosezon 32 gadus vecais Rubins piedalījies astoņās savas komandas spēlēs, bet gūtie vārti viņam bija pirmie kopš pievienošanās "Simurg" komandai.

Pagājušos sezonu pussargs aizvadīja citā Azerbaidžānas komandā Agdamas "Karabah", kur 12 spēlēs pie vārtiem netika, bet sezonu iepriekš viņš pavadīja Baku "Inter" vienībā, 27 mačos izceļoties trīs reizes.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik ar 21 punktu 11 spēlēs trešajā vietā atrodas Ģirta Karlsona pārstāvētā "Inter" komanda, kamēr "Baku", kurā spēlē Māris Verpakovskis un Deniss Ivanovs, bet komandas galvenais treneris ir Latvijas izlases vadītājs Aleksandrs Starkovs, ar 19 punktiem 12 mačos ieņem piekto pozīciju.

Sestajā vietā ar 15 punktiem 11 mačos atrodas vārtsarga Pāvela Doroševa pārstāvētā "Gabala" vienība, bet "Simurg" ar 12 punktiem tikpat spēlēs ieņem astoto pozīciju 12 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!