Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien laukumā nāca uz maiņu, bet viņa pārstāvētā "Koln" komanda Vācijas bundeslīgas mačā savā laukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar "Augsburg" vienību.

Rudņevs šajā mačā laukumā devās otrā puslaika sākumā – jau 57. minūtē, kad viņš nomainīja Marko Hogeru, bet rezultāts spēlē palika neatklāts.

Pašā spēles izskaņā "Koln" vienība varēja izraut uzvaru, taču 82. minūtē Marsela Hartela sitienu meistarīgi atvairīja "Augsburg" vārtsargs.

Rudņevs šosezon astoņos bundeslīgas mačos ar vārtiem tā arī vēl nav izcēlies.

Savukārt pie uzvaras sestdien tika Vācijas čempione Minhenes "Bayern", kas savā laukumā ar 2:1 (1:1) apspēlēja Leverkūzenes "Bayer".

Mača rezultātu pēc nospēlētas pusstundas atklāja "Bayern" futbolists Tjago Alkantara, bet pēc piecām minūtēm Hakans Čalhanoglu atjaunoja neizšķirtu uz rezultāta tablo. Otrā puslaika 11. minūtē Matss Hummelss vēlreiz izvirzīja vadībā mājiniekus, kuri vēlāk svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Tikmēr citā mačā pie svarīgas uzvaras tikusi Frankfurtes "Eintracht", kas savā laukumā ar 2:1 (0:0) pieveica Dortmundes "Borussia", pārtraucot tās četru uzvaru sēriju visu turnīru ietvaros.

Šīs spēles rezultāts tika atklāts otrajā puslaikā, kad jau tā pirmajā minūtē izcēlās ungārs Sabolčs Husti. Dortmundes klubam gan 77. minūtē izdevās panākt neizšķirtu, ko izdarīja "Borussia" uzbrukuma līderis Pjērs Emeriks Obamejangs.

Tiesa, jau aiznākamajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Haris Seferovičs.

Savukārt vēl viena vadošā komanda "Hoffenheim" sestdien izbraukumā nospēlēja 1:1 (0:1) ar Menhengladbahas "Borussia".

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā pārsteidzoša līdere ar 30 punktiem 12 spēlēs ir "Leipzig", kamēr 27 punkti ir Minhenes "Bayern" rēķinā. 24 punkti ir "Eintracht" rēķinā, kamēr ar 22 punktiem seko "Koln" un "Hoffenheim", bet pa 21 punktam ieguvušas Berlīnes "Hertha" un Dortmundes "Borussia", tiesa, berlīnieši vēl nav aizvadījuši 12.kārtas maču.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!