Foto: AFP/Scanpix

Kārtējo neveiksmi Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda, kas savā laukumā ar 0:2 (0:1) zaudēja Brēmenes klubam "Werder".

Rudņevs pēc atgriešanās no Latvijas izlases nometnes iedzīvojās kājas muskuļa savainojumā, tāpēc izlaida pagājušās sestdienas spēli, bet šajā mačā uzbrucējs laukumā devās uz maiņu pēc nospēlētām 64 minūtēm.

Latvijas futbolists ar aktivitāti izcēlās pašās spēles beigās, tomēr gūt vārtus neprata. Jāizceļ, ka viņš laukumā izgāja pēc divu čempionāta spēļu pārtraukuma.

Viesu labā abus vārtus guva uzbrucējs Nils Petersens, kurš bija precīzs 32.minūtē un cīņas kompensācijas laika ceturtajā minūtē.

Šonedēļ no HSV komandas galvenā trenera amata tika atlaists Torstens Finks. Viņa aizvietotāja vārds pagaidām nav nosaukts, bet sestdienas mačam futbolistus gatavoja argentīnietis Rodolfo Estevans Kardoso, kurš vada kluba rezerves komandu, un Oto Ado, kurš atbild par HSV jauniešu vienību.

Hamburgas klubs jaunajā sezonā ticis pie vienas uzvaras, četriem zaudējumiem un viena neizšķirta.

HSV komanda ar četriem punktiem sešās spēlēs kopvērtējumā atrodas 16.vietā 18 vienību konkurencē.

Hamburgas klubs pērnās sezonas noslēguma kopvērtējumā palika septītajā vietā un nespēja kvalificēties Eirokausu sacensībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!