Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs piektdien izgāja laukumā Vācijas futbola bundeslīgas mača 82.minūtē, palīdzot "Koln" komandai ļoti svarīgā cīņā savā laukumā ar 4:3 (3:2) apspēlēt Brēmenes "Werder".

Šis mačs palīdzēja Ķelnes vienībai saglabāt ļoti reālas cerības cīņā par vietu nākamās sezonas Eirokausos.

Mājinieki iesita pirmos divus vārtus, izceļoties Antonī Modestam un Leonardo Bitenkortam. Puslaika otrajā pusē "Werder" panāca izlīdzinājumu, kad īsā laikā izcēlās Fins Bartelss un Teodors Gebrs Selasi, tomēr vēl pirmajā puslaikā mājiniekiem atkal vadību deva Simons Collers.

"Werder" futbolisti līdz minimumam deficītu samazināja Seržs Nabrī un dueļa beigās arī vēlreiz ieraidīja bumbu vārtos, tomēr tas vārtu guvums netika ieskaitīts un Ķelnes futbolisti priecājās par uzvaru.

Rudņevs laukumā izgāja 82. minūtē, kad dueļa gala rezultāts jau bija uzstādīts.

Pirms šīs cīņas "Werder" komanda nebija zaudējusi jau 11 cīņās pēc kārtas.

Vācijas bundeslīgas kopvērtējuma līdere ar 73 punktiem 31 mačā ir Minhenes "Bayern" komanda, kas jau garantējusi titulu, bet tai ar 63 punktiem seko "Leipzig".

Attiecīgi 58 un 57 punktus savākušas "Hoffenheim" un Dortmundes "Borussia" komandas, 46 punktus savākusi Berlīnes "Hertha", bet "Koln" un "Werder" vienībām ir pa 45 punktiem.

Līdz sezonas beigām "Koln" komandai atlikušas vēl divas spēles. UEFA Eiropas līgai kvalificēsies piektās un sestās vietas ieguvēja, bet, ja Dortmundes "Borussia" Vācijas kausa finālā uzvarēs Frankfurtes "Eintracht", ceļazīmi saņems arī septītā labākā komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!