Foto: F64
Latvijas futbola vicečempioni "Skonto" izplatītajā paziņojumā norāda, ka labprāt piekristu Latvijas Superkausa datuma pārcelšanai, lai varētu spēlēt spēcīgākajā sastāvā.

Atgādinām, ka "Skonto" ceturtdien devās uz treniņnometni Turcijā, kas ilgs līdz 11.martam. Tādējādi 9.martā paredzētajā Latvijas Superkausa spēlē starp Daugavpils "Daugava" un "Skonto" vicečempionus pārstāvēs dublieri.

Savā paziņojumā "Skonto" uzsver, ka vēl pirms Latvijas futbola federācijas (LFF) lēmuma par Superkausa rīkošanu sarunās mutiski informējuši par iespējamību, ka 9.martā labākie spēlētāji varētu būt aizņemti treniņnometnē. "Skonto" arī norāda, ka rosināja spēlēt Rīgā, kur būtu labāki spēles apstākļi (ņemot vērā laika apstākļus) un kur varētu atnākt klātienē maču vērot vairāk līdzjutēju, tomēr LFF šo viedokli nav ņēmusi vērā.

"LFF necentās ar "Skonto FC" pārrunāt citus iespējamos spēles datumus, lai gan zināja par esošo situāciju, tāpēc mums ir neizprotama LFF nostāja un sašutums par "Skonto FC" rīcību. Ņemot vērā radušos situāciju, "Skonto FC" joprojām piedāvā (kā jau iepriekš piedāvāja) pārcelt Superkausa norisi uz vēlāku datumu, to iepriekš saskaņojot ar visām iesaistītajām pusēm," teikts paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!