Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Var gadīties, ka „Spartak” futbola komandas pūles iekļūt UEFA Čempionu līgas 1/16 finālā būs bijušas veltas, jo par viņu līdzjutēju sarīkotajām nekārtībām Žilinas stadionā klubam draud izslēgšana no līgas.

„Šobrīd UEFA disciplinārā komiteja gaida spēles tiesneša un delegāta ziņojumus, pēc tam tika pieņemts lēmums par incidenta izmeklēšanu, bet jau 16. decembrī komiteja var paziņot savu lēmumu,” intervijā „Sport Ekspress” teica UEFA pārstāvis Robs Folkners.

Jautāts, kādas varēt būt soda sankcijas, Folkners atbildēja, ka „jebkādas – no lielu apmēru naudas soda līdz izslēgšanai no turnīra”, jo tādi precedenti jau ir bijuši.

Atgādinām, ka Krievijas futbola kluba Maskavas "Spartak" līdzjutēji trešdien Slovākijā uz laiku pārtrauca UEFA Čempionu līgas spēli pret "MŠK Žilina".

Spēlē, kurai bija tikai sportiska nozīme un kura neietekmēja abu komandu vietu kopvērtējumā, ar 2:1 uzvarēja "Spartak". UEFA Čempionu līgas F grupā "Spartak" komanda palika trešā un turpinās spēlēt Eiropas līgā, bet "MŠK Žilina" palika pēdējā un izstājās no dalības Eirokausos.

Čempionu līgas 1/16 fināla izloze paredzēta 17. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!