Foto: LETA

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs paziņojis valstsvienības kandidātu sarakstu Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēm pret Fēru salām un Andoru.

Latvijas izlases kandidātu sarakstā uz šiem mačiem iekļauts arī naturalizētais argentīnietis Kristians Damians Torress, kurš valstsvienības rindās aizvadījis divas spēles. Šīs sezonas laikā viņš "Liepāja"/"Mogo" komandas sastāvā atguva sportisko formu un izpelnījās izsaukumu.

Tāpat izlases sastāvā atgriezies aizsargs Vladislavs Gabovs un uzbrucēji Eduards Višņakovs un Roberts Uldriķis. Salīdzinot ar iepriekšējo maču sastāvu, šoreiz izsaukti nav Deniss Rakels un Vladislavs Gutkovsks, kā arī Edgars Vardanjans un Eduards Tīdenbergs.

Latvijas izlase izbraukumā ar Fēru salām spēlēs 7. oktobrī, bet 10.oktobrī kvalifikācijas cikls tiks noslēgts ar spēli savā laukumā pret Andoru.

Latvijas izlases kandidāti uz gaidāmajām spēlēm pret Fēru salām un Andoru:
vārtsargi
- Andris Vaņins, Pāvels Šteinbors, Kaspars Ikstens;
aizsargi - Kaspars Gorkšs, Kaspars Dubra, Roberts Savaļnieks, Gints Freimanis, Ņikita Koļesovs, Aleksandrs Solovjovs, Vitālijs Maksimenko, Vladislavs Gabovs;
pussargi - Oļegs Laizāns, Gļebs Kļuškins, Aleksejs Višņakovs, Daniils Ulimbaševs, Jevgēņijs Kazačoks, Dāvis Indrāns, Igors Tarasovs, Kristians Damians Torress;
uzbrucēji - Dāvis Ikaunieks, Valērijs Šabala, Eduards Višņakovs, Roberts Uldriķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!