Foto: F64
Šveices futbola klubs "Aarau" nolēmis neturpināt sadarbību ar Latvijas uzbrucēju Edgaru Gauraču.

Gauračs "Aarau" komandai pievienojās pagājušās sezonas sākumā, jau pirmajā mačā izceļoties ar vārtu guvumu. Tiesa, viņš nākamajā spēlē guva krustenisko saišu traumu, kas viņam liedza spēlēt vairāk nekā pusgadu.

Laukumā Latvijas futbolists atgriezās šomēnes, nākot uz maiņu pārbaudes spēlē pret "Zurich" komandu.

"Esam nolēmuši nepagarināt līgumu ar Gauraču," laikraksts "Aargauer Zeitung" citē kluba sporta direktoru Ursu Bahmanu. "Futbolists ir atkopies no savainojuma, taču līdz šim tā arī nav spējis demonstrēt savu iepriekšējo sniegumu."

Pašlaik 27 gadus vecais Gauračs iepriekšējā sezonā papildināja Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta komandas Jūrmalas "Spartaks" rindas, turnīrā 16 spēlēs gūstot 14 vārtus.

Gauračs aizpagājušajā ziemā atstāja Krievijas pirmās līgas komandu Maskavas "Torpedo", pievienojoties "Spartaka" vienībai. Kā vienu no aiziešanas iemesliem Gauračs izteica vēlmi tikt pie regulāras spēļu prakses, lai varētu atgriezties Latvijas izlasē.

Kā zināms, "Aarau" Šveices augstākajā līgā iepriekšējo sezonu noslēdza pēdējā, desmitajā, vietā, līdz ar to valsts spēcīgākais turnīrs komandai bija jāatstāj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!