Foto: F64
Terorakta draudu dēļ ir atcelta otrdien, 17. novembrī, Briselē paredzētā draudzības spēle futbolā starp Beļģijas un Spānijas izlasēm, informē Beļģijas Futbola federācija.

Vienošanos par spēles atcelšanu Beļģija panākusi, iepriekš konsultējoties ar Spānijas pusi.

"Ņemot vērā apstākļus, mēs nedrīkstam pakļaut riskam mūsu spēlētājus un līdzjutējus," tekts federācijas izplatītajā paziņojumā.

17. novembrī paredzētā Francijas un Anglijas izlašu draudzības spēle Londonā, Vemblija stadionā, gan notiks kā plānots, paziņojusi Francijas Futbola federācija.

Kā zināms, 13. novembrī Parīzē, netālu no "Stade de France" stadiona, kad tur notika Francijas un Vācijas izlašu draudzības spēle, nogranda trīs sprādzieni, kuros bojā gāja četri cilvēki. Skatītāji un komandas no stadiona nekavējoties tika evakuēti.

Vēlāk parādījās informācija, ka viens no teroristiem-pašnāvniekiem esot mēģinājis iekļūt uz spēli, taču stadiona drošības dienests viņu nav ielaiduši "Stade de France" tribīnēs.

Izmeklējot Parīzes teroraktus, atklājās to saistība ar Beļģiju un pirmdien šai valstī tika izsludināta paaugstināts drošības trauksme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!