Foto: AP/Scanpix/LETA

UEFA Eiropas līgā ceturtdien tika aizvadītas pirmās astotdaļfināla spēles, un centrālajā mačā Itālijas klubs "AC Milan" savā laukumā ar rezultātu 0:2 (0:2) piekāpās Anglijas vienībai Londonas "Arsenal".

Spēles 14. minūtē Henrihs Mhitarjans pēc lieliskām individuālajām darbībām guva pirmos vārtus "Arsenal" komandai, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā pēc Mesuta Ēzila piespēles viens pret vārtiem izgāja Ārons Remzijs, dubultojot komandas pārsvaru. Otrajā puslaikā rezultāts vairs nemainījās un spēlē noslēdzās ar rezultātu 2:0 Londonas komandas labā.

Citā spēlē Dortmundes "Borussia" savā laukumā ar 1:2 (0:0) piekāpās "Salzburg" . Visi vārti tika gūti otrajā puslaikā, un vispirms Valons Beriša realizēja 11 metru soda sitienu, bet septiņas minūtes vēlāk viņš panāca divu vārtu pārsvaru Austrijas vienībai. Andrē Širle vienu vārtus Dortmundes komandai atguva, bet līdz beigām atspēlēties neizdevās.

Francijas klubs Lionas "Olympimpique" izbraukumā ar 1:0 (0:0) pārspēja Krievijas komandu Maskavas CSKA, vienīgos vārtus 68. minūtē gūstot aizsargam Marselu.

Vēl Spānijas vienība Madrides "Atletico" ar 3:0 (1:0) savā laukumā sagrāva Maskavas "Lokomotiv". Uzvarētājiem precīzi sita Sauls Nigess, Djego Košta un Koke.

Citās spēlēs Portugāles komanda Lisabonas "Sporting" ar 2:0 (1:0) uzvarēja "Plžen" no Čehijas, Marseļas "Olympique" ar 3:1 (2:1) pārspēja Spānijas vienību Bilbao "Athletic", Vācijas vienība "Leipzig" uzvarēja krievu Sanktpēterburgas "Zeņit" ar rezultātu 2:1 (0:0), bet Romas "Lazio" nospēlēja neizšķirti 2:2 (0:0) ar Kijevas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!