Foto: LETA

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksejs Višņakovs pievienojies Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" čempionāta komandai Jūrmalas "Spartaks", vēsta kluba mājaslapa.

Višņakovs pēc šīs sezonas noslēguma atstāja Krievijas pirmās līgas (FNL) komandu Kaļiņingradas "Baltika" un pa šo laiku nav atradies nevienu citu vienību, kurā spēlēt.

Futbolists "Baltika" komandai pievienojās pirms iepriekšējās sezonas, 17 spēlēs izceļoties ar diviem gūtajiem vārtiem un divām dzeltenajām kartītēm.

Šobrīd 29 gadus vecais Višņakovs ir "Skonto" kluba audzēknis, un šīs komandas pamatsastāvā spēlēja no 2003. līdz 2008.gadam, bet 2009.gada februārī viņš parakstīja divu gadu līgumu ar "Ventspils" vienību.

2011.gada janvārī Višņakovs noslēdza divu ar pusi gadu līgumu ar Krievijas premjerlīgas komandu Naļčikas "Spartak", tomēr pēc treneru maiņas klubs un spēlētājs nespēja vienoties par sadarbību. Savukārt tā paša gada februārī Višņakovs uz divām ar pusi sezonām parakstīja vienošanos ar "Cracovia" komandu, taču tā nespēja saglabāt vietu valsts augstākajā līgā, tāpēc kluba un Latvijas futbolista ceļi šķīrās.

Paredzams, ka Višņakovs varētu Jūrmalas komandas rindās debitēt jau svētdien, kad "Spartaks" savā laukumā uzņems "Ventspili".

"Spartaks" futbolisti šobrīd virslīgas kopvērtējumā ieņem piekto vietu ar ar 20 punktiem 12 cīņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!